ALGEMENE INFORMATIE
Inkoopgroep: 3.Q. Telefonie
Hoofdgroep: Diensten
Leverancier: Crystal Networks
Looptijd mantel contract: t/m 31 December 2022
Betalingscondities:
Groeibonus: Ja

Crystal networks is onderdeel van Within Reach. Within Reach is een Europees georienteerde partij die zich richt op telefonie, ICT en internet diensten. Een grote aanbieder met landelijke dekking met daarnaast innovatieve producten bovenop de producten van KPN en Vodafone.
Inkoopverantwoordelijke: Jaap Harmsma / 06-53736478
Jaap is IT specialist en heeft veel ervaring met hosted telefonie oplossingen. Zodoende is er naast de prijs van de aanbieders ook gekeken naar de onderliggende techniek en producten die aangeboden worden.
KPN / VODAFONE
Deze mantel omvat alleen aanbiedingen op het KPN netwerk. Er is een andere mantelovereenkomst beschikbaar voor het Vodafone netwerk.

Kwaliteit netwerken:
Andere netwerken bieden wij niet aan vanwege kwaliteits issues. KPN en Vodafone hebben zich bewezen als het gaat om absolute landelijke dekking. Vandaar dat wij besloten twee partijen uit te kiezen voor de twee grootste en meest betrouwbare netwerken in Nederland van dit moment. Andere netwerken maken dus geen onderdeel uit van deze mantel. U kunt echter contact opnemen met de leverancier indien u toch de wens heeft om een alternatief netwerk te gebruiken.
MOBILE CONNECT
Vaste telefonie en mobiele telefonie geintegreerd op de bestaande telefoon centrale. Daarnaast zorgt deze oplossing ervoor dat enkele on site oplossingen van de leverancier kunnen worden aangeboden. Dit werkt in de meeste gevallen met bestaande telefooncentrales van derden.
Indien de bestaande telefooncentrale niet bruikbaar is (wat zelden voorkomt) is managed mobile de beste optie om te gaan gebruiken. (zie hiernaast)
MANAGED MOBILE
Managed Mobile is telefonie in de cloud / hosted telefonie. Dit is in de basis een online telefooncentrale. Alle vaste en mobiele telefonie gerelateerde zaken regel je vanuit een online control panel. Daarnaast zijn er een hoop extra mogelijkheden bovenop de ‘standaard KPN’ mogelijkheden beschikbaar door juist het gebruik van managed mobile die anders niet mogelijk waren.
PRIJZEN