Welkom bij Inbak. Uw inkoop specialist

Inbak B.V. is opgericht in 2005 en maakt inmiddels deel uit van de Triple i Sourcing Group. Als dé onafhankelijke inkooporganisatie die productiebedrijven uit de foodindustrie vertegenwoordigt, is Inbak marktleider.

Het bedrijf is gegroeid van een eenmanszaak naar een onderneming met een 25-tal medewerkers die vol enthousiasme meewerken aan de groei en het serviceniveau.

In diverse accountteams werken inkopers en medewerkers binnendienst samen om de, gehele of gedeeltelijke, inkoop van de klanten te realiseren.

Inbak Inkooporganisatie non-food

VISIE & MISSIE

Visie

Inkooporganisatie Inbak positioneert zich op het gebied van product-gerelateerde en niet-productgerelateerde inkoop als de inkooporganisatie die meer verzorgt dan inkopen alleen. De klant staat centraal in de visie van Inbak om voor een lange termijn, met een sterk collectief, op een professionele en transparante wijze scherp in te kopen tegen de laagst mogelijke integrale kosten. De samenwerking heeft als doel om het rendement van de individuele klant te verbeteren.

Inbak zoekt en selecteert hiervoor vakbekwame en betrouwbare leveranciers waarmee op het juiste moment de beste prijs/kwaliteitsverhouding kan worden vastgelegd.

 

Missie

In de keten van het verbouwen van grondstoffen tot gereed product in de winkel van de retailer, ligt een zware druk in het midden van de kolom. Productiebedrijven in de foodindustrie ervaren druk vanuit de grondstoffenmarkt, veroorzaakt door o.a. sterk volatiele markten en vanuit de retailers, o.a. veroorzaakt door concentratie in de markt.

 

De missie van Inbak is het creëren van een sterk onafhankelijk inkoopplatform, waarbij Inbak de inkoopverhoudingen in de bedrijfskolom van de levensmiddelensector weer in evenwicht brengt. Als verlengstuk van onze klanten opereren wij op de inkoopmarkt waarbij het bijeenbrengen van volume en de juiste professionele kennis zorgen voor een optimaal inkoopresultaat voor de klant. Inbak werkt naar de hoogste professionele en ethische werkwijzen en streeft ernaar om, naast de grootste, vooral ook de beste inkooporganisatie in de foodindustrie te zijn.