BESPAREN OP ICT

ICT is vaak een groot gedeelte van uw kosten. Binnen veel organisaties is er voldoende inzicht in hun productiekosten, maar juist niet als het gaat om de ICT kosten.

Inbak heeft een ICT specialist beschikbaar die voor alle klanten een neutrale blik werpt op het IT landschap van uw onderneming. Indien er besparingen mogelijk zijn kan Inbak een offertetraject voor u begeleiden en met u beslissen of een aanpassing, of een andere leverancier voordelen biedt.

INKOOPGROEPEN ICT

HARDWARE

1 adres voor alle hardware tegen de meest gunstige condities. Lift mee op onze hardware mantel overeenkomst en begin nu met besparen. Van servers tot printers tot laptops en meer.

HOSTING / WERKPLEKKEN

Heeft u applicatieservers? Is uw bedrijf al volledig online? Is uw internet connectiviteit solide? Wij beoordelen uw situatie en brengen mogelijke  besparingen in beeld.

TELEFONIE

Door vast en mobiel te integreren en flexibel te maken met een moderne IP telefonie oplossing zijn flinke besparingen mogelijk.
IK WIL GRAAG BESPAREN OP ICT!

VOORBEELD CASES

Migratie office 365

Een van onze klanten werkte met thin-clients in een cloud omgeving (cloud based terminal server) Dit gaf voor deze organisatie met een aantal specifieke toepassingen problemen. Inbak heeft mogelijke oplossing aangedragen en later het offerte traject opgepakt. De klant werkt nu met veel succes met Office 365.

Applicatie servers

Het huren van servercapaciteit, bandbreedte, support e.d. kan veel geld kosten. Dit is een specialistische wereld waar kennis voor nodig is om deze te doorgronden. Wij kunnen klanten bijstaan als adviseur om kosten en onnodige investeringen te voorkomen en te bewaken.

Oude telefooncentrale

Een van onze klanten had weinig geregeld op het gebied van telefonie. Wij hebben de klant geholpen aan een flexibele mobiele en vaste telefonie oplossing. Deze oplossing bleek 35% voordeliger dan de oude oplossing en zorgde voor een betere bereikbaarheid.

WIldgroei aan licenties

Een van onze klanten had diverse contracten lopen en diverse licenties aangeschaft in de loop der tijd. Door deze klant te koppelen aan een leverancier die alle software licenties en zelfs de administratie daar omheen overnam werd er tijd en geld bespaard.