Onze werkzaamheden & werkwijze

De wereldmarkt is onderhevig aan sterk veranderende omstandigheden op het gebied van prijzen van grondstoffen en diensten. Door het dagelijks volgen van marktontwikkelingen en het signaleren van trends kan Inbak, aan de hand van het door de deelnemer beschikbaar gestelde inkoopportfolio, zo goed mogelijk inspelen op de volatiele prijzen.

Onze inkopers maken het verschil door kennis van het inkoopproces te combineren met de actuele informatie van de markt en de klant, waarbij Inbak op een professionele wijze onderhandelt met leveranciers op het gebied van strategische inkoopactiviteiten.

De afspraken in food en non-food worden gemaakt op basis van de individuele wens van de klant waarbij gebruik wordt gemaakt van het grote volume wat Inbak namens haar deelnemers in de markt vertegenwoordigd.

Voor de diensten wordt gebruik gemaakt van mantelovereenkomsten die de deelnemers direct een voordeel bieden ten opzichte van individuele overeenkomsten. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfskleding en uitzendkrachten.